Toimitusehdot

Verkkokaupan toimitusehdot

Voimassa 25.9.2016 alkaen

YLEISTÄ

Verkkokaupan tuotteita myy TiedonPortaat, Y-tunnus 2440264-5. Myyn tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätän oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

TILAAMINEN

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteesta www.tiedonportaat.myshuup.com, ostoskorin kautta. Myös sähköpostilla (info(at)tiedonportaat.fi) ja puhelimitse (040 741 2328) voi tilata.

Kaikki internet-tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Lähetän sähköpostitse tilausvahvistuksen, josta näet:

  • viitenumeron
  • pankkitilinumeroni
  • laskun loppusumman

Sivuillani olevan käyttäjätilin kautta voit tarkastaa tilauksen sisällön.

Toimitettavan tilauksen minimisumma on 14 euroa.

TOIMITUSAIKA

Postitan tuotteita jokaisena arkipäivänä. Pankkiyhteyksistä riippuen siihen kuluu 1-3 arkipäivää laskun maksamisesta. Poikkeavista toimitusajoista tiedotan mahdollisuuksien mukaan.

TOIMITUSTAPA JA TOIMITUSKULUT

Toimituskuluja ei toistaiseksi peritä. Toimitan tilaukset kirjeenä tai pakettina, vain pakettia voi seurata lähetystunnuksella, pääasiassa Postin välityksellä.

VAIHTO-JA PALAUTUSEHDOT

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.

Liitä palautukseen mukaan seuraavat tiedot:

  • asiakasnumerosi, nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi
  • pankkitilinumerosi
  • kopio TiedonPortaiden tilausvahvistuksesta

En vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen.

ONGELMATILANTEET KULJETUKSESSA SEKÄ VIALLISTEN TUOTTTEIDEN OSALTA

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai sinulle on toimitettu väärä tuote, ilmoita virheestä välittömästi osoitteeseen info(a)tiedonportaat.fi tai postitse:

TiedonPortaat
Ukonniementie 441
51200 Kangasniemi

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteet vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio Postiin.

VALMISTUSVIRHEET

Mikäli tuotteessa ilmenee kulumista tai vikoja epänormaalin pian, ota yhteyttä TiedonPortaisiin.

MUUTA

Pidätän oikeuden muuttaa toimitusehtojani. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

TiedonPortaat käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.


REKISTERISELOSTE

Henkilötietolain (523/1999) 10 §:n mukainen rekisteriseloste

REKISTERINPITÄJÄ

TiedonPortaat Kangasniemi, Y-tunnus 220264-5

REKISTERIASIOITA HOITAVA HENKILÖ

Erja Pauninsalo, puhelin 040 7412328, sähköposti info@tiedonportaat.fi

REKISTERIN NIMI

TiedonPortaiden asiakasrekisteri

REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE

Henkilö on rekisteröitynyt TiedonPortaiden kaupan (www.tiedonportaat.suomalainenverkkokauppa.fi tai www.tiedonportaat.myshuup.com) asiakkaaksi tai ostanut TiedonPortailta tavaraa tai palveluja

REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS

Rekisterin käyttötarkoitus on TiedonPortaiden asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten arkistointi ja käsittely. Tietoja voidaan käyttää TiedonPortaiden toiminnan kehittämiseen liittyen ja muihin tarpeellisiin tarkoituksiin. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa rajoissa ja lain edellyttämällä tavalla. Rekisterin tietoja voidaan käyttää TiedonPortaiden omissa rekistereissä mainonnan kohdistamiseen, kuitenkin luovuttamatta henkilötietoja ulkopuolisille tahoille. Tietoja käsitellään ainoastaan TiedonPortaiden asiakassuhteen ylläpitämiseen ja vain teknisten rajapintojen kautta.

REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT

Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja:
Henkilön etu- ja sukunimi
Sähköpostiosoite
Postiosoite
Puhelinnumero
Tiedot käsitellyistä tilauksista

TIETOJEN LUOVUTUS

Tietoja ei luovuteta TiedonPortaiden ulkopuolelle. Henkilötietoja ei siirretä Euroopan Unionin ulkopuolelle, ellei se ole TiedonPortaiden tai sen kumppanin teknisen toteutuksen varmistamiseksi tarpeellista.

REKISTERIN SUOJAUS

Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Oikeus käyttää rekisteriä edellyttää TiedonPortaiden sisäisen verkon käyttäjäoikeuksia, jotka voi luovuttaa vain rekisteriasioista vastuussa oleva henkilö. Rekisteri sijaitsee TiedonPortaiden salasanoin suojatulla palvelimella.

TIETOSUOJA

Asiakkaiden tiedot on tallennettu TiedonPortaiden asiakasrekisteriin, jossa olevia tietoja käytetään asiakassuhteen ylläpitämiseen ja hoitoon. Tietoja ei luovuteta ulkopuolisille markkinointitarkoituksiin.

Asiakas voi pyytää poistamaan tietonsa rekisteristä.

Kaikkiin rekisteriselosteeseen liittyviin asioihin saat lisätietoja osoitteessa info@tiedonportaat.fi