Earthing - maadoituspeitto

000164

Monikäyttöinen ja mukava maadoitustuote!

157,00 € / kpl

kpl

Yhteensä: 157,00 €

157,00 €/


Tuotetiedot


Maadoituspeitto  - ylellinen maadoittaja!     

On ihana kääriytyä pehmeään maadoituspeittoon vaikkapa lukemaan kirjaa. Voit käyttää sitä peittona myös nukkuessasi tai jopa nukkua sen päällä! Maadoituspeiton materiaaliin (orgaaninen puuvilla) ommellut hopeakuidut takaavat maadoituksen, kun ihosi on suorassa kosketuksessa peittoon. Hopea on loistava johde, joka sopii parhaiten käytettäväksi maadoituslakanoissa ja – peitoissa. Sillä on myös antibakteerillisia ominaisuuksia.

Peiton toinen puoli on 100% orgaanista puuvillaa ja siihen on ommeltu n. 400 metriä hopealankaa. Kääntöpuoli, joka ei maadoita, on tehty keinomokasta (polyesteri).

Peittopakettiin kuuluu:

Maadoituspeitto, koko noin 100x165 cm (peitto voi olla lyhyempi).

Johto

Pistoke

****

Earthing throw 

The Earthing throw is a plush, organic cotton conductive semi-blanket/ semi-sheet. Only one side of the throw is conductive; make sure you have direct bare skin contact with the side of the throw that shows the parallel rows of silver fiber stitching and the word “Earthing.” Some people use the throw in bed as a half-sheet, or you can cover yourself with it for a comfortable nap.

Please do not apply oils, creams or lotions on your skin before using the throw as they may ruin conductivity. The kit includes the throw, a cord and an outlet adaptor.

Tuotekoodi
000164
Bruttopaino
1,25 kg