Toimintatesteri

000008

Tuotteiden toiminnan testaukseen.

36,00 € / kpl

kpl

Yhteensä: 36,00 €

36,00 €/


Tuotetiedot

Toimintatesteri           

Maadoitustuotteiden toimintatesterillä voit tarkistaa, että tuote toimii kunnolla. Maadoita tuote ja testeri. Jos laitat ne samaan maadoitukseen (esim. pistorasiaan samalla pistokkeella), testeri kertoo, ovatko tuotteet kunnossa.

Testerin toimivuuden (=patteri kunnossa) voit testata painamalla Press-tekstiä. Vihreä valo välähtää lyhyesti testerin ollessa toimintakunnossa. Kun testaat tuotetta, maadoita sekä tuote että testeri. Laita testeri tuotteen päälle ja paina Press-tekstiä. Kaikki on kunnossa painaessasi tekstiä ja valo palaa koko ajan.

Halutessasi testata maadoituksen (=yhteys maahan) toimivuutta, yhdistä tuote ja testeri eri maadoituksiin. Esimerkiksi kahteen eri pistorasiaan tai pistorasiaan ja maadoituspuikon kautta maahan. Vihreän valon syttyminen kertoo yhteyden toimivan.

Mukana maadoitusjohto (4,5 m) ja jakaja.  Testeri toimii Lithium paristolla CR 2032, 3 V. Testerissä on valmiina paristo. Jos tarvitset pistokkeen, tilaa se erikseen.

****

Continuity Tester

The continuity tester checks that your Earthing Product is properly grounded and working correctly. To use, connect both the product and the tester to Earth (directly or via an outlet). Place the tester on top of your Earthing product,  press the Press-text. If a green light burns, your product is working correctly.

To test the tester, press the Press text (without connecting it to the outlet).  The green light should flash if everything is okay.

The tester kit includes a cord and a splitter.  The tester uses a Lithium battery CR 2032, 3 V.

Tuotekoodi
000008
Bruttopaino
120,00 g