Earthing - maadoituslakana

000001

Puolilakana kaiken kokoisiin sänkyihin!

161,00 € / kpl

kpl

Yhteensä: 161,00 €

161,00 €/


Tuotetiedot

Earthing - maadoituslakana 

Tämä ns. puolilakana on kaikkein suosituin maadoituslakanoista, koska se on hyvin monikäyttöinen. Lakanan käyttö on helppoa, eikä se vaadi asentamista tai ajastusta. Se yhdistetään joko maadoitettuun pistorasiaan pistokkeella tai yhteys vedetään ulos maadoituspuikolla. Muuta sinun ei tarvitse tehdä.

Kooltaan lakana on n. 0,90  x 3 m.  Maadoittavaa kangasta lakanassa on 2 metriä, lakanan molemmissa päissä on patjan alle laitettavat 50 cm:n nylonkankaat.

Voit käyttää lakanaa kaikenkokoisissa sängyissä. Lakana sijoitetaan sänkyyn tavallisen aluslakanan päälle, joko poikittain tai pitkittäin. Maadoitus toimii, kun paljas ihosi on kosketuksissa lakanaan.

Hopealankaa lakanassa on 390 metriä. Kangas on laadukasta Egyptin puuvillaa.                 Huom!  LAKANA EI TOIMI SÄHKÖLLÄ!

Maadoituslakanan hintaan kuuluu 1 töpseli ja 1 suora johto. Maadoituspuikon voit halutessasi hankkia lisätarvikkeista.

******

Earthing Half-Sheet - helps you to sleep better!

The Earthing half-sheet is a natural-color, 100 percent cotton sheet measuring 3 x 0.90 m. The half-sheet is placed over a section of your regular bottom sheet and connected either to a grounded power outlet or a ground rod. The sheet needs to be in contact with your bare skin in order for it to work. Please do not apply lotions, creams or oils to your skin before using the sheet.

The kit includes the half-sheet, a 4.5 m cord and an outlet adaptor. There is no electricity involved with the use of the half-sheet.

 

 

 

 

 

 

 

Tuotekoodi
000001
Nettopaino
510,00 g
Bruttopaino
510,00 g